Orientering

OK Gynge erbjuder orientering för alla åldrar och ambitioner!

Vi har en gemensam träning varje vecka för alla som är intresserade av orientering. Träningen riktar sig till allt från nybörjare till mer erfarna löpare. Barn, ungdomar och vuxna tränar och har roligt tillsammans – här är alla välkomna!

Måndagar 18.00
Orienteringsträning för både nybörjare och mer erfarna.
För nya deltagare finns det utrustning, t.ex. kompass, att låna under träningen.
Träningen har ingen bestämd “sluttid” eftersom det är svårt att förutse exakt hur lång tid träningen tar för varje deltagare, men ca 1 timme är vanligt.
Vi ser gärna att föräldrar följer med på träningen, t.ex. genom att springa med barnet, delta själv eller vara peppande hejarklack!

Under vår och höst tränar vi på ny plats varje måndag. Denna plats meddelas på OK Gynges facebook. Behöver du skjuts till träningen så kontakta oss  – det finns alltid en bra lösning!
Under vinterhalvåret utgår vi från Gyngestugan varje måndag och duschar/bastar efteråt.

Du är alltid välkommen att prova på våra träningar när som under året även om du inte är medlem! 

Kontakt: 
Carina Gustafsson 0730 444 271
Linnea Gustafsson 0706 79 27 81

Senaste i kategorin orientering

Fina resultat från Älmesprinten

Denna lite murriga oktoberförmiddag bjöd OK Älme på kluriga banor i centrala Älmhult. Från Gynge var vi 11 tappra orienterare som försvarade gynges färger. Alla gjorde fina insatser och vi hade 2 segrare i Sverker Eriksson (H60) och Ebba Nilsson (D14).

OK Gynges kartor

OK Gynge har kartor över nästan hela Osby kommun. Från början var dessa uppdelade i olika “Kartblad” (t.ex. Klinten, Jonstorpsbladet, Lönsboda östra osv), men numera har vi en stor kartdatabas över hela kommunen.En del områden uppdateras ofta då vi tränar där flera gånger om året, andra när vi har tävling, Hittaut, Cykeltrim osv.Nedan ser du…

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.