Löpning

OK Gynge har en lång tradition av löpträning. Många har säkert sett oss när vi dyker upp på vägarna i, och runt, Osby. Vår löpträning bedrivs av våra egna medlemmar. Alla som vill springa samlas i Gyngestugan och vi ger oss iväg tillsammans. Vi delar upp oss om det behövs, och det finns alltid en avkortning eller förlängning för alla.
Vi tar hand om varandra och lämnar aldrig någon ensam!

Onsdag 18.00 Löpning från Gyngestugan med dusch och bastu efteråt. Träningen bedrivs i lågintensivt tempo på varierat underlag och oftast springer vi max ca 90 minuter.

Söndag 09.30 Löpning från Gyngestugan med dusch och bastu efteråt. Träningen bedrivs i lågintensivt tempo på varierat underlag och oftast springer vi lite längre än på onsdagen.

Du är alltid varmt välkommen att prova på våra träningar när som under året även om du inte är medlem!

Oftast springer vi på grusvägar och stigar runt om Osby.  Vi är oftast ett lite större gäng på onsdagar jämfört med söndagen.

Vi är ett blandat gäng som tränar ihop, från 13år upp till ca 75 år.
Alla åldrar, tempon och erfarenheter är välkomna.
Spannet är stort, från 7km till 17km, från 8min/km till 5min/km, men det är aldrig några problem att hänga med – vi anpassar oss!   

Ungdomar är välkomna att delta i löpargruppen för vuxna men behöver ha god trafikvana eller förälder med sig, eftersom vi inte kan veta i förväg om det finns någon mer som vill korta av på samma ställe (även våra omhändertagande stammisar kan ju vara förkylda någon gång). 

Kontaktperson:
Malin Söderstedt 0706152398 (äldre ungdomar / vuxna )
Marie Johansson 0702038831 (barn / ungdomar / vuxna)

Gynges aktivitetskalender

Nedanstående kalender är länkad till Gynges aktivitetskalender. Om du har ett Google-konto så kan du även prenumerara på denna Google-kalender.

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.